Vavilon!



Вавилон!

-Одложено-


Веза: „Резолутно је!“
http://komanda-540.blogspot.com/2018/07/rezolutno-je.html


Стара Вавилонска знања (Авала, планина код Београда, је Авалон, касније Вавилон) су од давнина злоупотребљавана како би се владало светом.

У циљу рушења и уништења оваквог данашњег света, на основу тих старих Авалонских-Вавилонских знања за Дан Апокалипсе одређен је датум 9.9.2018.г. (2х9=18), која би започела урушавање светског монетарног система.
__________________

Како је планер синова Пакта распореда времена ради на јеврејском календару, нови усклађивање цртежа се односи на нову 5779 годину, који по грегоријанском стилу почиње са 9.9.18 . То је почетак офанзиве операције - јесен 2018 .  


Седење у кругу врши се у складу са симболом Савеза - "дуга у облаку":
  • Блацк Интернатионал - Ватикан
  • Црвени калифат - Истанбул
  • Наранџасти (златни) змај - Пекинг
  • Плави Јерусалим Савеза - Лондон
  • Плави Бастион Либерализма - Њујорк
  • Пурпле Еурасиан Унион - Москва.
Преузето са руског портала http://worldcrisis.ru 18.8.2018.г.
________________________

Све припреме су текле планираном динамиком – непосредно су укључени владари важних држава, Трамп, Путин, Ердоган, Меркелова, Макрон…- али је на дан 13.7.2018.г.
(http://komanda-540.blogspot.com/2018/07/bez-rukavica.html) извршено радикално мењање устаљеног тока догађаја и улоге оних који су најзначијније утицали на тај ток, па је Апокалипса одложена на неодређено време! Употребом знања која су онемогућила све оно што су „Вавилонци“ до сада користили.

Вавилонци су све пажљиво планирали, све су предвидели, све су обележавали и све је текло како треба, а онда су видели да су сва њихова знања постала неупотребљива, нису изазивала планиране догађаје иако су све процедуре поштоване…

Нама у Србији није одговарало то што су Вавилонци предузимали и планирали! А нама је дато да онемогућавамо или иницирамо извесне догађаје!

Ми не желимо катарзу кроз муку, зној и крв, већ катарзу кроз уживање у благодетима и доброти нашег Живог Бога Срба!

На дан 16/17.7.2018г. намирила се последња стотина година у хиљади година која је дата Ђаволу да влада светом – то је ноћ у којој су пре 100 година комунисти у Русији побили све чланове руске царске породице Романов.
Тада су Јевреји на челу руских бољшевика-комуниста, отели Русију и све народе који су у њој живели и 100 последњих година до дана данашњег чинили им оно што само Ђаво може да смисли.

Исто то су радили и нама Србима и нашој држави Србији, посредством оних који су у последњих 1000 година владали Србијом!

Вавилонско знање је било супериорно, имали су  све што им је било потребно, људе и новац и све оно што се може имати уз помоћ новца!

Наш Бог Срб је учинио све што је било потребно те је 2013.г. у Србији обновљен Ред Змаја на чијем је челу пре 612 година био последњи Србски Деспот Стефан Лазаревић-Високи, који је знао да користи Енергије као оружје, што чини и сада обновљен Ред Змаја.

Силом оружја реда Змаја онемогућени су планови Вавилонаца! Знањем против знања.

Положили су оружје они који су свих ових последњих векова предводили Вавилонце – Велика масонска ложа Енглеске!

Ми у Србији ћемо уместо Апокалипсе створити државу која ће се свидети нашем Живом Богу Србу – као огледну парцелу за цео остатак света.

Србији и Србима се МОРА вратити оно што им припада!

Срби и Србија неће признати никакве издајничке потписе ма кога из Србије, нити потписе који су криминалне природе, засновани на принуди било које врсте!

Србијом ће поново владати људи који се боје Бога и који ће живети по Принципима довољности. Ови који сада њоме владају биће уклоњени. На понижавајући начин-ускоро!

Они који ће бити склоњени са власти и сви они који су издали ИСТИНУ и ПРАВДУ због новца, славе и моћи, чуће Ђаволов кикот и сопствени плач због онога што су учинили и што су изгубили, па ће им остати само различите одоре у које су се умотавали приликом богоиздајничких ритуала које су организовали Вавилонци  широм света, али и у Србији.

*Слава нашем Живом Богу Србу!

*Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Команде-540, Светом Арханђелу Михајлу!


Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације Команда-540

Постављено 21.8.7527/2018.г. у 14,34 ч.

_______________________________________
Снимљено 21.8.2018.г. у 14,46 ч. - Застава Русије

16'7"  Сопот
22'49"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh